شمخانی: وزیر خارجه ایران با اختیارات کامل برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا راهی عمان است بقائی: گفت‌و‌گو‌های شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم

انتقاد برنی سندرز از اختصاص کمک نظامی کاخ سفید به اسرائیل

برنی سندرز سناتور مستقل روز جمعه از تصمیم دولت جو بایدن رییس جمهور آمریکا برای ارسال تسلیحات بیشتر به اسرائیل انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 30
کد خبر: ۲۳۴۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر از "آناتولی" این سناتور آمریکایی در واکنش به گزارش "واشنگتن پست" در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: آمریکا نمی تواند به نتانیاهو التماس کند که بمباران غیرنظامیان را متوقف کند و روز دیگر هزاران بمب ۲ هزار پوندی که می تواند کل محله های شهر را با خاک یکسان کند, برای او ارسال نماید. این کار زشت است.

سندرز بار دیگر تاکید کرد: ما باید به همدستی خود با اسرائیل پایان دهیم: دیگر بمبی به اسرائیل ارسال نکنید.

به گزارش ایرنا, با وجود ادامه جنایت های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان ساکن غزه, رسانه های آمریکایی از تایید مخفیانه میلیاردها دلار کمک نظامی جدید آمریکا به اسرائیل خبر دادند.

به رغم ادعای نگرانی واشنگتن در مورد حمله نظامی احتمالی رژیم اسرائیل به منطقه رفح در جنوب غزه که می تواند جان صدها هزار غیرنظامی فلسطینی را تهدید کند, دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در روزهای اخیر بی سر و صدا با اختصاص میلیاردها دلار کمک نظامی به اسرائیل که شامل بمب و جنگنده می شود, موافقت کرده است.

به گفته مقامات آگاه پنتاگون و وزارت امور خارجه آمریکا, بسته های تسلیحاتی جدید شامل بیش از یک هزار و ۸۰۰ بمب ۲ هزار پوندی موسوم به ام کی ۸۲ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی است.

گزارش های پیشین استفاده اسرائیل از بمب‌های ۲ هزار پوندی را دلیل تلفات گسترده غیرنظامیان در غزه دانسته بودند.

واشنگتن پست افزود: ارائه این کمک های نظامی به اسرائیل نشان می دهد که در حالی که میان آمریکا و اسرائیل بر سر ادامه جنگ اختلاف به وجود آمده است، دولت بایدن کمک نظامی به اسرائیل را به چگونگی اقدامات بنیامین نتانیاهو مرتبط نمی داند.

یک مقام کاخ سفید گفت: ما به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود ادامه می دهیم. شرطی کردن کمک سیاست ما نبوده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار